Vakantie

Wij vinden het superleuk om een mooie bijzondere reis te maken met onze kinderen. Toch vergt het reizen met drie kinderen wel wat voorbereiding en is het niet altijd even makkelijk als het lijkt. Van alle vakanties die we tot nu toe hebben gedaan met (en zonder) de kinderen hebben we reisverslagen geschreven. De verschillende landen vind je onder het kopje ‘vakantie’, of in de sidebalk van de website.

Om een toffe trip te maken met het gezin, hoef je overigens niet altijd ver weg. Nederland is ook prachtig en heeft heel veel leuke parken, kindvriendelijke hotels en resorts.

Deze zomer is natuurlijk Toverland met zijn Pop-up Camping de plek waar je moet zijn! Kamperen naast een achtbaan, hoe tof!

Maar wij kunnen bijvoorbeeld ook het Guesthouse Hotel Kaatsheuvel aanraden voor een fijn verblijf vlakbij de Efteling, maar ook bij de Loonse en Drunense Duinen.

En voor een safari hoef je niet naar Afrika af te reizen. Bij Safari Resort Beekse Bergen is het namelijk net of je echt op safari bent!

Of wat dacht je van één van de Landal parken? Die vind je door heel Nederland. Wij bezochten er een aantal, maar wil je meer reviews lezen? Kijk dan hier welk Landal park het leukste is met kinderen.