Hoe maak je makkelijk een surprise?

Zo rondom Sinterklaas is dit een veel gestelde vraag. Sommige kinderen (en ouders) gaan helemaal los met hun creatieve ideeën. En anderen vragen zich dagen lang af wat voor surprise ze nou toch kunnen maken. En de vraag is dan vooral, hoe maak je een makkelijke surprise, die er toch leuk uitziet!? Wij hebben misschien wel de oplossing voor je! Alles wat je voor deze makkelijke surprises nodig hebt is een schoenendoos, een schaar, wat lijm én onze printables. En geloof ons, kind kan de was doen, deze surprises zijn écht makkelijk om te maken!

Surprises

Surprise bouwpakket kopen

Deze kant-en-klare bouwpakket surprise zijn ideaal zo rondom Sinterklaas. Deze periode is al druk genoeg. Dus waarom zou je moeilijk doen als je ook gewoon makkelijk een surprise kopen kan?

Of je nu een surprise bouwpakket van een hond, een panda of een eenhoorn zoekt, we hebben voor ieder wat wils. Maar de surprise van het paard is onze bestseller! Maar ook het eenvoudige bouwpakket van de poes is een populaire surprise.

Je kunt zelfs een kerst surprise kopen. Ook deze kant en klare surprise bouwpakketten zijn eenvoudig te knutselen. Je hoeft ze alleen maar even uit te printen.