Over

Voormijnkleintje.nl is wat ze noemen een online magazine met een persoonlijke noot. Je vindt er voornamelijk persoonlijke blogs over de dagelijkse rompslomp van het ouderschap. ‘Making memories’ is wat we graag met onze kleintjes doen en delen. Soms met een lach, soms met een traan en meestal met een knipoog. Maar ook reviews van kinderkleding, speelgoed, (kinder)producten en vakanties zijn onderdeel van de dagelijkse content. Zijn er mogelijkheden voor een adverteerder? Jazeker! Kijk hier voor meer informatie.


 

profiel100_edited-1

Pauline is moeder van een drietal en aanstichter van al deze onzin. Zeven dagen per week en 24 uur per dag is zij omringd door haar kleintjes. Ze is ondernemend, onderzoekend, zoekt alternatieve bezigheden voor het huishouden en ziet geen beren op de weg. Vandaar deze blog.


 

Marlies is getrouwd en is moeder van Emy (‘06) Joël) (‘08) en Rosalie (‘10). Met termen als biologisch, bewust, duurzaam en minimalistisch probeert ze haar stukje bij te dragen aan een gezondere levensstijl. Naast haar gezin, baan en hond kan dit een hele uitdaging zijn.


Jo ook wel Jo&Co, alleenstaande ploetermoeder van 5 kids die het leven niet zo serieus neemt, maar wel serieuze zaken tegenkomt in de uitdaging die het leven heet. Studeert, solliciteert en filosofeert.


pro-yvonne-Ramerman
Ievy (Yvonne) schrijft voor verschillende blogs & columns en heeft afgelopen zomer haar eerste kinderboek – De avonturen van Joep en Koos – uitgegeven. Haar leven is, als mama van vier kids en vrouw van een meubelman, best hectisch. De eerste keer dat ze haar man zag, vergeet ze nooit meer. Dezelfde avond vertelde hij zijn verhaal. Een verhaal dat inmiddels ook haar verhaal is geworden. Hij vertelde over zijn vrouw die overleden was. Over haar ziekte, haar overlijden, het gemis. Drieëndertig jaar. Borstkanker. Kutziekte. Drie jonge kinderen moest ze achterlaten. Ze verliet deze wereld op de verjaardag van haar jongste dochter. Vier jaar was zij toen, net zo oud als haar broertje nu is. Drieëndertig jaar was Ievy toen ze hem ter wereld bracht. Het leven is niet eerlijk. Inmiddels is Ievy zeven jaar samen met haar gezin en heeft ze vier jaar geleden zelf een gezonde zoon op de wereld gezet. Waar ze heel Trots op is! Haar kinderen zijn nu 18,16,14 en 4 jaar oud. Gezellige boel dus! Ievy schrijft veel over interieur maar ook over haar leven als moeder met haar samengestelde gezin.


 

xandra_edited-2

Xandra is moeder van Floris en Casper en woont met hun papa David in Amsterdam. Met de daarbij behorende dilemma’s en uitdagingen! Sinds het verlof van de jongste zit ze thuis en is ze op zoek naar de perfecte baan. Eén die de hersenen laat kraken, maar nog wel ruimte over laat om een leuke moeder thuis te zijn. Schrijven voor dit blog is een leuke afleiding tussen het zoeken en solliciteren door.


 

Liselotte

Liselotte is moeder van twee geweldige meiden. Werkt in de psychiatrie en haar passie is schrijven. Het spelen met woorden en het creëren van een mooi verhaal is voor haar een fijne uitlaatklep en een geweldig leuke bezigheid. Zeker sinds de uitgave van haar prentenboek ‘Kroepoek en Saté’ is ze niet meer te stoppen met schrijven! Wil je meer van haar lezen? Kijk dan op www.liselotteschippers.nl


 

estherprofiel

Esther schrijft regelmatig voor voormijnkleintje.nl Ze is moeder van Aron en Elin en vrouw van Rens. Ze is docent haarverzorging mbo, ambitieus, creatief, vrolijk maar ook ongeduldig…


 

japaparnoprof

Arno is de vader van de bovenstaande kleintjes van Pauline. Hij is programmeur, blogger op Ja-papa.nl en beleeft regelmatig leuke activiteiten met zijn kleintjes die hij ook hier graag deelt.


 

diana-1

Diana is moeder van puberdochter Robin en kleuter Mace. Ze is een parttime werkende moeder, met een druk leven en een uitgesproken mening. Daar schrijft zij één keer in de week een column over op deze site.
Zoekt de gezelligheid op en zo mogelijk sleept ze overal haar kinderen mee naartoe. Probeert overal het positieve van in te zien alleen niet van het huishouden.


 

Ideeën, interesse om mee te werken aan de site of gewoon een vraag over ons? Mail gerust!