Makkelijke raket surprise maken – printable

Ga jij dit jaar een surprise maken voor iemand die gek is van planeten, het heelal, galaxy, astronauten en ruimtevaart? Dan is deze makkelijke raket surprise misschien precies wat je zoekt! Met een schoenendoos en deze printable is de missie zo geslaagd.

Printable voor een raket surprise

Het maken van een ruimtevaart surprise klinkt misschien heel ingewikkeld. En eerlijk is eerlijk, als je ervoor kiest om met papier maché en dat soort knutselactiviteiten aan de slag te gaan, maak je jezelf het ook best ingewikkeld. Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke raket surprise maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze raket zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de raket surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met zwart papier. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • raket surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, zwart papier, schaar en lijm

TIP: Breid de surprise uit de astronaut en de planeten en de raketjes uit het ruimtevaart printable pakket.

Raket surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de éénhoorn surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
sinterklaas
Previous ArticleNext Article