Ruimtevaart knutselen – printable

kinderen

Planeten, het heelal, galaxy, astronauten en ruimtevaart, het zijn interessante termen voor kinderen. Ik weet zeker dat je direct de aandacht hebt, wanneer je voorstelt om iets met betrekking tot ruimtevaart te knutselen. Of je nu een snel en gemakkelijk knutselproject nodig hebt om je kind te vermaken of dat je een ruimtevaart kinderfeestje aan het organiseren bent, wij hebben drie ruimtevaart printable knutsels voor je klaar om te downloaden.

Astronaut knutselen

Heel veel kinderen dromen van een carrière als astronaut. Echter is dit beroep in de ruimtevaart maar voor een aantal mensen weggelegd. Een astronaut knutselen is een stuk makkelijker! Zeker met deze prinatable. Je kunt de astronaut als een trekpop maken (dan heb je splitpennen nodig, maar je kunt het ook simpel houden en de lichaamsdelen gewoon aan elkaar plakken. In het printable knutselpakket zitten meerdere varianten van deze astronaut zodat je zelf met je kleintje aan de slag kunt gaan.

Splitpennen bestel je hier >>

Raket knutselen

Een raket knutselen kun je op verschillende manieren doen, maar wij hebben een printable voor wc rolletjes gemaakt. Wc rollen zijn nu eenmaal geweldig knutselmateriaal, dus als we dat kunnen gebruiken dan doen wij dat ook voor de ruimtevaart. Wanneer je de raket printable download, dan komen er drie verschillende raketten uit je printer rollen om te knutselen. Super simpel, want je hoeft de print alleen maar uit te knippen en om/op de wc rol te plakken. Met als resultaat, een super toffe raket knutsel!

kind
printable

Planeten knutselen

Ook planeten knutselen kun je op allerlei manieren doen. Papier mache is een heel toffe manier, maar ook zeer bewerkelijk. Leuk om een keer te doen hoor, maar voor een kinderfeestje zou ik het zeker niet aanraden. Wat ik wel kan aanraden om te knutselen, is deze planeten slinger aka gordijn. Het is maar net welke draai je eraan geeft. Deze planeten knutsel zal overigens ook niet misstaan in een ruimtevaart thema kamer! Tip van flip.

Ruimtevaart printable pakket

Al deze ruimtevaart knutsels vind je in ons printable pakket die je hier voor slechts € 1,99 kunt bestellen en downloaden. Wanneer je het printable pakket bestelt ontvang je de volgende prints direct in je mailbox:

  • Astronaut printable voor trekpop
  • Astronaut printable kleurplaat
  • Astronaut printable plakvel
  • 3 verschillende raket printables voor wc rol knutsels
  • 2 vellen met planeten en sterren voor planeten gordijn/slinger

Hieronder kun je het ruimtevaart printable knutselpakket bestellen en betalen met iDeal. Na betaling ontvang je het pakket met printables direct in je mailbox. De printables kun je onbeperkt zelf uitprinten.

Bedrag € -
kinderen
Previous ArticleNext Article