Makkelijke vos surprise maken – printable

Vosjes hebben de reputatie van sluw en gemeen de laatste jaren wel achter zich gelaten. Tegenwoordig zien we vosjes als schattige beestjes. Wellicht is het daarom ook heel populair dier om te maken als surprise. Heb jij de opdracht gekregen om een surprise van een vos te maken dit jaar? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is de vos surprise zo gemaakt!

Printable voor een vos surprise

Het maken van een vos surprise klinkt misschien heel ingewikkeld. En eerlijk is eerlijk, als je ervoor kiest om de vos zo realistisch mogelijk te maken, maak je jezelf het ook best ingewikkeld. Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke surprise van een vos maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze vos zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de vos surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het oranje papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) En aan de voorkant plak je de printable van de buik. De printable van het hoofd, de staart en de pootjes print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • vos surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Vos surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de vos surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.