Makkelijke alpaca surprise maken – printable

alpaca sinterklaas surprise

Alpaca’s zijn schattige beestjes! Wellicht is het daarom een heel populair dier om te maken als surprise. De vraag is alleen, waar begin je met knutselen? Nou, wij hebben daar het antwoord op en het is niet eens zo heel ingewikkeld! Sterker nog, deze alpaca surprise is makkelijk te maken. Dus heb jij de opdracht gekregen om een alpaca surprise te maken dit jaar? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is de surprise zo gemaakt!

Printable voor een alpaca surprise

Het maken van een alpaca surprise is dus makkelijk! Je hebt wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze alpaca zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de alpaca surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het lichte papier van de printable. Of schilder de schoenendoos lichtbruin, dat kan ook. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

alpaca sinterklaas surprise

Er is wel één addertje onder het gras bij deze surprise! De alpaca heeft namelijk een vrij lange nek. En omdat gewoon A4 papier niet stevig omhoog blijft staan, is het nodig om de nek te ondersteunen met een stuk karton. Deze plak je, heel simpel gewoon achter de nek en het hoofd van de alpaca.

alpaca sinterklaas surprise

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • alpaca surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm
  • stuk karton om de nek en hoofd rechtop te houden

Alpaca surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de alpaca surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
alpaca surprise
alpaca sinterklaas surprise
Previous ArticleNext Article