Makkelijke konijn surprise maken – printable

Een schattig, knuffelbaar konijntje, wie is er nou niet dol op? Er zijn genoeg kinderen die zo’n huisdiertje maar al te graag hebben. Heb jij dit jaar het lootje van een konijnen liefhebber getrokken? Dan zit er niets anders op. Jij gaat een surprise van een konijn maken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor degene met twee linker-knutsel-handen onder ons! En daar komen wij in beeld. Want met deze printable is die surprise van een konijn zo gemaakt!

Printable voor een konijn surprise

Je hoeft echt niet te gaan zitten knoeien met papier maché en verfklodders. Je kunt namelijk ook heel makkelijk deze leuke konijn surprise maken van een schoenendoos. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai het konijntje zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de printable heb je dus ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met wit papier. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) Vervolgens print je het hoofd, de staart en de pootjes en het buikje van het konijn. Print deze op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • konijn surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Konijn surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor een konijn surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article