Makkelijke sneeuwuil surprise maken – printable

makkelijk

Heb jij dit jaar het lootje van een vogelfan getrokken? Met in het bijzonder een uilen fanaat? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is die surprise van een uil zo gemaakt!

Printable voor een sneeuwuil surprise

Het maken van een sneeuwuil surprise klinkt misschien heel ingewikkeld. Zeker als je eerst nog moet gaan bedenken hoe een sneeuwuil er eigenlijk uitziet… Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk deze leuke sneeuwuil surprise maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai de sneeuwuil zo geknutseld.

sneeuwuil makkelijk

Surprise van een schoenendoos

Naast de sneeuwuil surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met wit papier. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • sneeuwuil surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Sneeuwuil surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de sneeuwuil surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article