Yes, we did it!

Oh Yeah! We hebben het gedaan. 5 Kilometer als een kudde schapen hebben we gehold. En waarom? Geen idee! Maar we hebben het gedaan.

Het was zwaar, na een kilometer dacht ik ‘Oh men, ik ben nog niet eens op de helft’ (een beetje vergelijkbaar met 4 cm ontsluiting, dan weet je ook dat je er nog lang niet bent). En als het einde eenmaal in zicht is, pers je met alle macht alles uit je lichaam. En wat een oerkracht komt er nog even uit, als je je kleintjes aan de kant bij de finish ziet staan.

Persoonlijk vind ik dat er als beloning wel een nieuw paar sneakers tegenover mag staan. Ik heb er vast drie uitgezocht.

Sneakers

Run the World… on sneakers! Nou niet op deze Nike high heels sneakers. Maar ik ben bezig met het uitbreiden van mijn hoge hakken-collectie, wie weet wen ik er aan en loop ik over een tijdje op high heels sneakers. Ik weet niet of deze Adidas en de Nike sneakers de beste hardloopschoenen zijn, maar fasionable zijn ze zeker!

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Netjes hoor! Ik ben ook weer begonnen met hardlopen, maar bouw het heel rustig op…

  2. Haha hardlopen en ontsluiting… hmm… als 5 km net zo snel gaat als mijn bevalling dan ben ik blij. Maar ik ging ook in een razend tempo bevallen. Hardlopen kost me meer moeite. Ik ga bijna weer beginnen (met hardlopen). Kan niet wachten.

  3. Pingback: De sportmania van Esprit