Budget shoppen bij Zeeman

Vorige week bracht ik een bezoekje aan PR4Kids. Een kids PR en marketingbureau dat hele toffe merken vertegenwoordigt, zoals Tumble ‘N Dry, Little Miss Juliette, Oilily, en ook de kindercollectie van Zeeman. Zeeman TextielSupers is al 45 jaar een begrip in Nederland, maar sinds kort heb ik pas ontdekt hoe leuk de kinderkleding van Zeeman eigenlijk is.

Twee weken geleden werd ik zeer verrast met een super leuk setje. Een rokje (€ 3,99) een shirtje (€ 3,99) en een heel hip gilletje (€ 6,99)! Hoeveel?? € 14,97 voor een onwijs gaaf en hip setje. Hoe leuk is dat!

zeeman setje

Ook de zesjarige fashionista is zeer blij met het setje. ‘Dat past erg leuk bij elkaar’, merkt ze op. En geloof me, daar denkt zij echt al over na, of iets wel of niet bij elkaar past… Maar het allerleukste vindt ze het zwieren zwaaien met het rokje.

De kwaliteit van Zeeman doet ook zeker niet onder aan de merken die ik gewend ben en valt prima op maat. Hoewel het rokje maat 110/116 is, maar ook dat is iets dat vaker voorkomt bij andere merken die de zesjarige draagt.

Zoiets smaakt natuurlijk naar meer. En ik word nieuwsgierig naar de rest van Zeeman’s wintercollectie. Die hele collectie kon ik dus mooi bekijken tijdens dat bezoekje bij PR4Kids. En wat blijkt, er zijn nog veel meer gave, betaalbare, items te vinden.

zeeman girls

Ook voor de jongens zijn er bij Zeeman genoeg leuke en betaalbare items te vinden. Met opvallend vrolijke kleuren (meestal zijn wintercollecties toch snel donker en grauw) en stoere details, zoals een broek met bretels.

zeeman boys

Pin It
Previous ArticleNext Article

9 Comments

  1. Love for zeeman! Vroeger kocht m’n moeder ook kleding bij zeeman! Enige kleertjes. Later als ik m’n eigen kids krijg, zal ik de zeeman leeg plunderen! Kinderen groeien er zo snel uit, en dan zien ze er toch leuk uit voor een fijne prijs 🙂

  2. Ik vind eerlijk en duurzaam toch ook erg belangrijk, maar soms heeft de zeeman juist precies wat ik zoek! de juiste kleur maillot of longsleeve. of juist dát vestje of rompertje. en het ondergoed voor de kids komt ook vaak bij zeeman vandaan! laatst nog een hemd van maya de bij

  3. Ik ben nog nooit zo vaak bij Zeeman geweest als de afgelopen 9 maanden, sinds Lise er is. Ik vind dat ze echt vaak leuke dingen hebben die ook nog eens super betaalbaar zijn! Het gilletje heb ik vorige week al gekocht, vond ‘m zó gaaf!

  4. Leuk zeg! Ik kom er nu vooral voor leggings en maillots, ze hebben die in zoveel kleuren! Dat mis ik vaak in andere winkels.

  5. Vooral de kleding voor de jongens vind ik erg leuk. Die trui links onderin is echt wat voor mijn kleine, grote man 😉

  6. Pingback: Budget shoppen Zeeman, part 2
  7. Ja de zeeman heeft leuke dingen al vind ik het voor de echte kleintjes vaak tegenvallen maar ik zie bij de iets grotere maten altijd heeeele leuke dingetjes!