Knijpfruit wikkel voor een piraten traktatie

piraten knijpfruit wikkels

Schip ahoy piraatjes! Bij de kleintjes is knijpfruit een populaire traktatie en met een knijpfruit wikkel ziet zo’n zakje er nog leuk uit ook! Dus wanneer je kleintje jarig is, is dit een leuk idee om te trakteren. Want traktaties moeten niet alleen lekker zijn, ze moeten er ook leuk uitzien.

Piraten knijpfruit wikkel printables

Knijpfruit wikkels zijn er in allerlei thema’s. Bij ons kun je onder andere al de dino wikkels en de unicorn wikkels vinden. Vanaf nu hebben we ook het stoere piraten thema voor knijpfruit wikkels!

Bedrag € -

Benodigdheden voor deze traktatie:

  • Knijpfruitjes, maakt niet uit van welk merk, deze wikkel past vrijwel over alle knijpfruit zakjes.
  • Printer voor het afdrukken van de wikkels.
  • Papier, bij voorkeur dikker papier of fotopapier voor een duurzamere wikkel.
  • Schaar om de wikkels nauwkeurig uit te knippen.
  • Lijm om de wikkels om het knijpfruit te bevestigen.

Bij deze printable ontvang je vier verschillende knijpfruit wikkel in het thema piraten. De printables print en knip je zelf uit en vouw je vervolgens in elkaar. Print zoveel traktaties uit als je nodig hebt.

Langs de stippellijn moet je knippen en de dunne lijntjes moet je omvouwen. Op de twee ‘flapjes’ smeer je een beetje lijm en zo plak je de wikkel om de knijpfruit heen. Het in elkaar zetten van de traktatie spreekt eigenlijk best wel voor zich. Heel moeilijk is het dus niet maar het ziet er wel heel feestelijk uit.

piraten knijpfruit wikkels

Wil je een compleet piraten feestje vieren? Bekijk dan ook ons piratenfeest printable pakket. Nog een tip, deze knijpfruit wikkels kun je heel goed combineren met de piraten traktatie bakjes! Ideaal wanneer je kleintje bijvoorbeeld op een verticale groep op de kinderopvang trakteert.

Previous ArticleNext Article