Piraten kinderfeestje – printable pakket

kinderfeestje

Wat is nou een leuk thema voor een feestje voor kleine kinderen? Wij hebben wel een idee! Een piraten kinderfeestje is namelijk altijd een hit bij de kleintjes. En met ons piratenfeestje pakket is het nog eens leuk om te organiseren ook!

Piratenfeestje pakket printen

Alle printables die hieronder staan beschreven zitten in dit piraten feestje printable pakket. De printables kun je voor slechts €2,99 bij ons kopen. In dit piratenfeestje pakket zit dus de volgende prints:

  • Piraten slinger
  • Waterfles labels
  • Piraten cakepops
  • Piratenhoed om te knutselen
  • Etiketten voor het blikgooien
  • Piraten bingo
  • Schatzoeken met schatkaart
  • Piraten diploma
Bedrag € -

Piraten feestje versiering

We beginnen natuurlijk met de versiering van het piraten kinderfeestje. Sowieso zijn zwarte ballonnen geen overbodige luxe. Wat ook een leuk idee is, is om zwart en rood crêpe-papier in slierten te knippen en daar een deur gordijn van maken. En met een speciaal piraten tafelkleed kom je al een heel eind om thuis een piraten sfeertje te krijgen.

Piraten slinger

En daar kun je deze piraten slinger aan toevoegen. Print de printable zo vaak uit als je wil. Hoe meer je er print, des te langer de slinger wordt.

kinderen

Waterfles labels

Natuurlijk hebben we ook voor een piraten kinderfeestje een waterfles label gemaakt. Dit keer zit er ‘zeewater’ in de flesjes. Alleen voor echte zeehelden natuurlijk.

printable piraten kinderfeest

Piraten traktatie

Als je jarig bent, mag je trakteren. Ook het trakteren kan helemaal in piraten stijl met deze prints. In een handomdraai maak je van een cupcake, een brownie of een plak ontbijtkoek een piratenschip!

kinderfeestje

Piratenhoed knutselen

Verkleden als een piraat hoort natuurlijk bij een piraten kinderfeestje. Op z’n minst kun je alle kinderen een piraten hoed laten knutselen. Het is niet heel ingewikkeld, maar wel heel leuk natuurlijk.

kinderen

Piratenfeestje spelletjes

Wanneer je een piraten kinderfeestje thuis viert, dan zul je ook wat spelletjes moeten organiseren. Dit kunnen heel simpele spelletjes zijn, want kleine kinderen zijn snel tevreden! Denk aan stoelendans, koekhappen en tikkertje. Voor de volgende spelletjes voor een piraten feestje hebben we een paar printables voor je klaar.

Kanonnen afschieten / blikgooien

Zo is ouderwets blikgooien, wat je tijdens een piraten kinderfeestje natuurlijk kanonnen afschieten noemt, een heel leuk idee. Deze printables plak je om de standaard knakworst / blokjes tomaat blikjes heen. Tip: eet als lunch broodjes knakworst.

kinderfeestje

Piraten bingo

Bingo is altijd goed! Met deze piraten bingo moeten kinderen op z’n minst tot 30 kunnen tellen. In de printable zitten 8 bingo speelkaarten. Paar kleine prijsjes inslaan en bingo spelen maar!

spelletjes

Schatkist zoeken

Schat zoeken hoort sowieso bij een piraten kinderfeestje! Met deze printable kun je thuis een speurtocht uitzetten, maar je kunt het ook in je beurt doen. Je ontvangt een schatkaart met daarop een aantal piraten symbolen. Deze symbolen print je ook uit. Je verzint een route en hangt de symbolen op de juiste volgorde. Er zit ook een printable met pijlen bij, die de richting naar de symbolen aanwijzen. Je kunt ervoor kiezen om bij de kinderen bij ieder symbool een opdracht te laten uitvoeren. Maar je kunt ook een hint verzinnen die ze naar het volgende symbool leidt. Wanneer alle symbolen gevonden zijn, komt de schatkist. In de schatkist verstop je een prijs. Dit kan bijvoorbeeld een snoepje zijn.

Kijk hier voor meer info over het schatzoeken.

kinderfeestje

Piraten diploma

En het piraten kinderfeestje sluit je natuurlijk af met een echte piraten diploma.

kinderfeestje
Previous ArticleNext Article