Knijpfruit wikkel voor een dino traktatie

knijpfruit wikkel dino

Wanneer je kleintje jarig is, is het leuk om te trakteren. En deze traktaties moeten niet alleen lekker zijn, maar ze moeten er ook leuk uitzien. Bij de kleintjes is knijpfruit een populaire traktatie en met een knijpfruit wikkel ziet zo’n zakje er nog leuk uit ook!

Dino knijpfruit wikkel printables

Naast de unicorn is het dino thema ook een gewild thema voor kinderfeestjes en traktaties. Dino’s zijn fascinerende beesten, maar voor kleintjes kunnen ze ook enorm schattig zijn. Dat is dan ook wat we met deze dino knijpfruit wikkel gedaan hebben.

Bedrag € -

Benodigdheden voor deze traktatie:

  • Knijpfruitjes, maakt niet uit van welk merk, deze wikkel past vrijwel over alle knijpfruit zakjes.
  • Printer voor het afdrukken van de wikkels.
  • Papier, bij voorkeur dikker papier of fotopapier voor een duurzamere wikkel.
  • Schaar om de wikkels nauwkeurig uit te knippen.
  • Lijm om de wikkels om het knijpfruit te bevestigen.

Bij deze printable ontvang je vier verschillende knijpfruit wikkel in het thema dino. De printables print en knip je zelf uit en vouw je vervolgens in elkaar. Print zoveel traktaties uit als je nodig hebt.

Langs de stippellijn moet je knippen en de dunne lijntjes moet je omvouwen. Op de twee ‘flapjes’ smeer je een beetje lijm en zo plak je de wikkel om de knijpfruit heen. Het in elkaar zetten van de traktatie spreekt eigenlijk best wel voor zich. Heel moeilijk is het dus niet maar het ziet er wel heel feestelijk uit.

Wil je een compleet dino feestje vieren? Bekijk dan ook ons dino feest printable pakket.

Previous ArticleNext Article