Traktatie bakjes printen, piraten thema

traktatie piraten printen

Schip Ahoy! Wil jouw kleine piraatje een piratenfeestje compleet met een piraten traktatie? Dan hebben wij hier een super makkelijke traktatie voor je die je zelf kunt printen.

Deze vier verschillende stoere traktatie bakjes zijn superleuk voor kinderen om uit te delen en om te ontvangen. Je vult ze met iets lekkers, denk aan een doosje smarties of rozijntjes, doe er nog iets van een ballonnetje bij en de piraten traktatie is compleet!

Bedrag € -
traktatie piraten printen

Beschrijving van de piraten traktatie bakjes

Je ontvang vier verschillende printables in het thema piraat. De printables print en knip je zelf uit en vouw je vervolgens in elkaar.

Langs de stippellijn moet je knippen en de dunne lijntjes moet je omvouwen. Ook zijn er nog delen waar je een beetje lijm moet smeren om de bakjes stevig in elkaar te zetten. Het in elkaar zetten van de bakjes spreekt eigenlijk best wel voor zich, heel moeilijk is het dus niet. Waar je wel even op moet letten, is dat je eerst de traktatie in de bakjes doet voordat je het bakje helemaal dicht plakt.

Print zoveel bakjes uit als je nodig hebt. Voor een stevig traktatie bakje kun je het beste de printables op stevig papier printen.

Combineer deze traktatie met het piraten feestje printable pakket en het kinderfeestje is helemaal compleet!

Previous ArticleNext Article