Traktatie bakjes printen, eenhoorn thema

eenhoorn traktatie

Het eenhoorn thema voor een kinderfeestje is populair! En wat is nou een feestje zonder traktatie? Hiervoor hebben we deze eenhoorn bakjes die je kunt bestellen en thuis zelf printen!

Wanneer je onze printables bestelt, ontvang je vier verschillende ontwerpen, allemaal in het thema van eenhoorns. Deze ontwerpen zijn speciaal gemaakt om je feestje naar een hoger niveau te tillen. Elk ontwerp heeft een link naar het magische unicorns thema en past ook nog eens perfect bij het eenhoorn feest printable pakket.

Bedrag € -
eenhoorn traktatie

Beschrijving van de eenhoorn traktatie bakjes

Het in elkaar zetten van deze eenhoorn traktatie bakjes is eenvoudig. Hier zijn de stappen:

  1. Print de printables op stevig papier voor extra duurzaamheid en stevigheid.
  2. Langs de stippellijn moet je knippen, en de dunne lijntjes geven aan waar je moet vouwen. Deze stap helpt je om de vorm van het bakje te creëren.
  3. Breng een beetje lijm aan op de aangegeven delen en vouw de bakjes in elkaar. De lijm zorgt ervoor dat de bakjes stevig zijn.
  4. Voordat je het bakje helemaal dichtplakt, doe je de traktatie erin. Dit kan een doosje smarties, een zakje snoep en eventueel een kleinigheidje als een ballonnetje zijn.
  5. Herhaal deze stappen voor het aantal traktatie bakjes dat je nodig hebt. Je kunt zoveel bakjes printen als je wilt, zodat geen enkel kind op je feestje zonder traktatie achterblijft.
traktatie eenhoorn
Previous ArticleNext Article