Knijpfruit wikkel voor een éénhoorn traktatie

eenhoorn knijpfruit wikkel

Traktaties moeten niet alleen lekker zijn, maar ze moeten er ook leuk uitzien. Vooral als het om kleine kinderen gaat. Bij de kleintjes is een knijpfruitje een populaire traktatie en met een knijpfruit wikkel ziet zo’n zakje er nog leuk uit ook!

Eenhoorn knijpfruit wikkel printables

Een van de meest populaire thema’s voor kinderfeestjes en traktaties is ongetwijfeld het éénhoorn, ook wel unicorn thema. Daarom is het een fantastisch idee om knijpfruit te transformeren in het éénhoorn thema.

Bedrag € -
eenhoorn knijpfruit wikkel

Benodigdheden voor deze traktatie:

  • Knijpfruitjes, maakt niet uit van welk merk, deze wikkel past vrijwel over alle knijpfruitjes
  • Printer voor het afdrukken van de wikkels.
  • Papier, bij voorkeur dikker papier of fotopapier voor een duurzamere wikkel.
  • Schaar om de wikkels nauwkeurig uit te knippen.
  • Lijm om de wikkels om het knijpfruit te bevestigen.

Je ontvang vier verschillende knijpfruit wikkel printables in het thema unicorn. De printables print en knip je zelf uit en vouw je vervolgens in elkaar.

Print zoveel knijpfruit wikkels uit als je nodig hebt.

Langs de stippellijn moet je knippen en de dunne lijntjes moet je omvouwen. Op de twee ‘flapjes’ smeer je een beetje lijm en zo plak je de wikkel om de knijpfruit heen. Het in elkaar zetten van de traktatie spreekt eigenlijk best wel voor zich. Heel moeilijk is het dus niet maar het ziet er wel heel feestelijk uit.

Het kan zijn dat je je kleintje op het kinderdagverblijf trakteert. Soms zitten er dan verschillende leeftijden in de groep en is het leuk om verschillende traktaties uit te delen. In dit geval kun je deze knijpfruit wikkels combineren met de éénhoorn traktatie bakjes.

eenhoorn knijpfruit wikkel
Previous ArticleNext Article