Zeemeermin kinderfeestje – printable pakket

Is je kleine meid binnenkort jarig en wenst zij voor een zeemeermin feestje? Dan ben je hier op het juiste adres, we hebben namelijk leuke ideeën en fijne printables om het zeemeermin kinderfeestje tot een hit te maken! Veel kinderen zullen tijdens een zeemeermin feestje willen zwemmen als een zeemeermin. Maar alle kinderen zullen daar wel hun zwemdiploma voor nodig hebben. Als dat nog niet het geval is, is een zeemeermin feestje thuis een heel goed alternatief! En met deze spelletjes en versiering nog eens makkelijk te organiseren ook.

Zeemeermin feestpakket printen

Al deze printables zitten in dit zeemeermin feestje printable pakket. De printables kun je voor slechts €2,99 bij ons kopen. In dit printable pakket zit dus de volgende prints:

  • Zeemeermin slinger
  • Zeemeermin cakepops
  • Zeemeermin traktatie zakjes
  • Zeemeermin waterfles labels
  • Spel: zeemeermin bingo
  • Spel: prik de staart
Bedrag € -

Zeemeermin spelletjes

Als je een kinderfeestje thuis organiseert, dan moet je natuurlijk wel wat spelletjes voorbereiden. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een stoelendans, zakdoekje leggen en verstoppertjes spelen doen het altijd prima tijdens een kinderfeestje. Maar het is natuurlijk ook leuk om een paar spelletjes in het thema te hebben. Zeemeermin spelletjes dus! Wij hebben daarvoor een ‘prik de staart’ gemaakt!

Prik de zeemeermin staart

Prik de zeemeermin staart is natuurlijk een variant op het welbekende ezeltje prik. Echt een ultiem kinderfeest spelletje! Nu heb je geen ezel hangen, maar een staart waar de vin ontbreekt. De vin moeten de kinderen geblinddoekt, op de juiste plek ‘prikken’. We hebben voor dit zeemeermin spelletje een super mooie printable gemaakt met natuurlijk een aantal vinnetjes voor de kinderen, zodat ze allemaal een poging kunnen wagen om de vin op de juiste plek te krijgen.

Zeemeermin bingo

De zeemeermin bingo bestaat uit acht verschillende zeemeermin bingo kaarten en 36 kaartjes (om uit te knippen) met de zeemeermin symbolen. Deze kaartjes hussel je goed door elkaar en vervolgens maak je een stapel. Dan pak je steeds een kaartje van de stapel uitgeknipte kaartjes. De kinderen kijken of ze het symbool in de juiste kleur, op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste alle symbolen weg heeft gestreept, heeft bingo! Je kunt voor een volle kaart gaan, maar je kunt ook een bingo prijs per volle rij uitdelen.

Zeemeermin speurtocht

Naast deze zeemeermin spelletjes hebben we ook een zeemeermin speurtocht gemaakt. Deze zit niet in dit zeemeermin printable pakket, maar kun je apart bestellen in onze printshop.

Zeemeermin versiering

Een zeemeermin feestje kun je heel goed versieren met blauwe ballonnen, blauwe slierten van crêpepapier en natuurlijk met onze slinger die je zelf kunt printen.

zeemeermin versiering

Zeemeermin waterfles labels

Inmiddels kunnen de waterfles labels niet meer ontbreken in onze kinderfeestje printable pakketten. Zo hebben we ook een waterfles label voor een zeemeermin feestje gemaakt.

Zeemeermin cakepops

Kinderen zijn dol op cakejes! Ze kunnen dan ook niet ontbreken tijdens een kinderfeestje. En om de cakejes helemaal in het thema af te maken, hebben we deze leuke zeemeermin cakepops. Je kunt ze ook gebruiken voor een traktatie op school of het kinderdagverblijf!

Zeemeermin traktatie zakjes

En als laatste vind je een printable van deze traktatie zakjes, aka zeemeermin staartjes. Je kunt de zakjes gekleurd uitprinten, of je laat de kinderen de staartjes zelf inkleuren. Dan heb je meteen een leuke activiteit tijdens het zeemeermin feestje. Wanneer je de staartjes gemaakt hebt, kun je ze vullen met bijvoorbeeld popcorn.

Zeemeermin posters

Wat ook leuk is om op te hangen bij een zeemeermin feestje, zijn deze zeemeermin posters. Deze posters kun je op a4, maar ook op a3 formaat afdrukken. Ze zitten niet in dit zeemeermin printable pakket, maar de posters kun je net als de zeemeermin speurtocht apart bestellen in onze printshop.

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.