Hoe kies je een geboortekaartje

Als je na maanden wachten op je kleintje eindelijk mag verkondigen dat hij of zij geboren is, doe je dit het liefste in stijl. Wat voor stijl dat geboortekaartje dan is, klassiek, grappig, hip, romantisch, vintage, modern of überschattig, dat is voor iedereen persoonlijk. Wij hebben bij onze kleintjes gekozen voor hippe geboortekaartjes, die ik persoonlijk ook nog eens schattig vond en waar ik super vrolijk van werd. Het was echt een blije mededeling, een trots gevoel wat ik door middel van het geboortekaartje aan iedereen kenbaar wilde maken.

Geboortekaartje kiezen

Maar hoe kies je nou dat juiste geboortekaartje dat bij jou past? Het lijkt me logisch dat je eerst goed nadenkt over welke stijl je het meeste aantrekt. Vroeger, als in 10 jaar geleden, haalde je geboortekaartjes-boeken bij de drukker waar je doorheen bladerde. Tegenwoordig typ je ‘geboortekaartjes’ in op Google en kan je zoektocht beginnen. Verschillende sites poppen op, waaronder Hallmark. Als je er eenmaal uit bent voor welke stijl je wilt gaan, vraag je een proefdruk aan. Het is tenslotte wel fijn om te weten hoe het eindresultaat eruit gaat zien. In de meeste gevallen kan dat voor een zeer laag bedrag, zoals bij Hallmark voor € 1,00.

Geboortekaartje versturen

Het moment supreme! Je kleintje is geboren en trots als een pauw wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten. Op de website van Hallmark pas je de definitieve gegevens heel makkelijk aan. Onlangs las ik een artikel van een gefrustreerd persoon over wat er allemaal niet op het geboortekaartje moest komen te staan. Trek je van dat soort artikelen vooral niets aan. Je moet er lekker zelf opzetten wat jij met de mensen om je heen wilt delen. En als diegene het teveel informatie vindt, dan is diegene het geboortekaartje niet waard. Bij Hallmark kun je ervoor kiezen om de geboortekaartjes direct door hen te laten versturen. Handig, dan heb je daar geen omkijken meer naar.

Favoriete geboortekaartjes

En dan nu mijn persoonlijke favoriete geboortekaartjes van Hallmark. De keuze uit verschillende stijlen is breed, je kunt zelfs kiezen voor een exclusief ontwerp van Disney, Bobbie Beer of Forever Friends. Persoonlijk zou ik kiezen voor het hippe, cq stoere, cq pure geboortekaartje.

geboortekaartjes-hallmark

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Wat een schattige kaartjes.
    Ons kaartje voor onze jongens hebben we zelf bedacht en door een drukker laten maken. 7 jaar geleden waren er nog niet veel mooie tweelingkaartjes. We hebben hem trouwens pas besteld toen onze jongens al een week oud waren.