Babykleding musthaves voor de winter

Zoals jullie wel kunnen voelen, is de winter nog lang niet voorbij en de uitverkoop van de wintercollecties nog in volle gang! Een fijne combinatie als je het mij vraagt. Nu weet ik inmiddels wel wat de musthaves uit de kindercollecties zijn, maar welke babykledingstukken zijn de musthaves voor de winter? Ik vond het in de (voor mij) nieuwe webshop Jayno.nl! De fijne merken vliegen je hier om de oren. Moodstreet, B.Nosy, Noeser en het merk dat ik vandaag wil uitlichten: Quapi.

Quapi babykleding

Aan babykleding stel ik altijd een aantal eisen. De kleding moet comfortabel dragen voor de baby, ze moet gemakkelijk aan en uit te krijgen zijn en ze moet stoer, maar mag ook nog wel een beetje liefelijk zijn. Het is tenslotte een baby die de kleding draagt. En natuurlijk mag de babykleding best betaalbaar zijn, aangezien het hebben van een baby al genoeg kosten met zich meebrengt. Laat Quapi nou in alle opzichten voldoen aan mijn ‘eisen’. Ik laat je een paar items van de wintercollectie zien, die bovendien ook nog met korting te bestellen zijn. 

quapi meisjeskleding

Het panterprintje van Quapi is een perfect voorbeeld van ‘stoer maar toch een beetje liefelijk’. Quapi heeft deze twee eigenschappen goed weten te combineren in de wintercollectie van de babymeisjes door het panterprintje samen te voegen met een hartje, een strikje of een zacht roze kleurtje.

jongens Quapi

Wat mij betreft springt bij de baby-boys collectie het oranje kleurtje er helemaal uit. Lekker opvallend en lekker stoer gecombineerd met de papieren vliegtuigjes print. Ook de doorgestikte patch mag niet ontbreken en dat doet deze dan ook niet. Deze sweater van Quapi heeft daarmee dan ook alle musthaves die hij nodig heeft.

En nu we toch bezig zijn, kan ik het niet laten om ook alvast de Quapi musthaves van de zomercollectie te showen.

zomercollectie meisjes

Want ook in de zomercollectie weet Quapi stoer met liefelijk goed te combineren. Suikerzoet roze met bijvoorbeeld een stoere baggy jogpants.

jongens zomercollectie

En bij de jongenscollectie valt mijn oog toch weer op oranje. Ik vind het gewoon een heel fijn, verfrissend kleurtje. Deze oranje tint lijkt toch wat zachter over te komen, zeker met het lichtgrijze baseball vestje. Wat mij betreft dé musthave van de babykleding.

De prijzen van de Quapi babykleding zijn echt heel schappelijk. Shirts rond de €14,95, broekjes €19,95 en vestjes of jurkjes kosten rond de €24,95 (zomercollectie). Dat wordt dus weer lekker shoppen!

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.