Een origineel geboortekaartje zelf maken

foto geboortekaartje

Wanneer je zwanger bent, zijn er ontzettend veel dingen die je regelen moet. Het kiezen van een geboortekaartje is daar één van. De één heeft een heel ontwerp in zijn hoofd zitten en de ander weet niet waar hij het zoeken moet. Zelf was ik erg tevreden over onze geboortekaartjes. Vooral het geboortekaartje van onze derde vond ik erg tof. Wat ik er zo leuk vond, was dat mijn twee andere kindjes erin meespeelden. “Ons sprookje kende al een Prinsje en een Prinses… en daar is nu nog een prinsesje bijgekomen’, luidde de tekst.

Het krijgen van een broertje of zusje is toch een grote gebeurtenis in het leven van een kind en in die van de papa en mama trouwens ook. Dat het gezin centraal staat en dus ook de broer en zus, vonden mijn kleintjes geweldig. Ze stonden als ware afgebeeld op het geboortekaartje van hun zusje. 

De leukste geboortekaartjes ontwerp je zelf

De tijd van bij de drukker door een groot boek langs verschillende klassieke geboortekaartjes bladeren is namelijk allang voorbij. Een geboortekaartje bestel je gewoon online. Zelf ben ik er geen kei in ontwerpen, daarom heb ik het ontwerpen van de geboortekaartjes van mijn kleintjes laten doen. Maar mocht je nou wel zelf toffe ideeën hebben voor het ontwerp van een geboortekaartje, dan kun je deze prima zelf laten drukken.

Over eigen ontwerp gesproken. Een foto van je eigen kersverse baby gebruiken blijft ook een populaire afbeelding op het geboortekaartje. Je baby is natuurlijk het mooiste schepsel wat ooit geboren is en trots als een pauw wil je dat aan iedereen laten zien. En nog mooier: geef de grote broer of zus ook een rol en een plekje op het geboortekaartje.

Previous ArticleNext Article