Planner printen; maand, week, dag en to-do lijstje!

planners printen

Ben je op zoek naar een manier om het dagelijkse gezinsleven een beetje makkelijker en georganiseerder te maken? Goed nieuws! Wij hebben precies wat je nodig hebt: een set van super leuke printables die je helemaal gratis kunt downloaden en printen. Het pakket bevat een maandplanner, een weekplanner, een dagplanner en een to-do lijstje, in een supertof design!

Maandplanner

De maandplanner is perfect voor het bijhouden van alle schoolactiviteiten, sportevenementen, feestjes en andere belangrijke afspraken. Met een helder en uitnodigend ontwerp helpt het je kinderen om een overzicht te krijgen van de hele maand, waardoor ze een gevoel van tijd en verantwoordelijkheid ontwikkelen.

Weekplanner

De weekplanner is ideaal om de details van elke week te overzien. Van huiswerk tot speelafspraken, het helpt jou en je kinderen de week efficiënt te plannen. En het zorgt er natuurlijk voor dat jullie niets belangrijks vergeten. Dus, een super handige tool voor het hele gezin om te zien wat er in een oogopslag gepland staat voor de week.

Dagplanner

Met deze dagplanner kunnen je kinderen elke (school)dag gestructureerd en zonder stress beginnen. Er is ruimte voor het opschrijven van schoollessen, huiswerk, en zelfs tijd voor bezinning, want waar zijn we vandaag dankbaar voor? Dit leert iedereen vroeg op de dag prioriteiten te stellen en tijd effectief te beheren.

To-do lijstje

En vergeet het leuke to-do lijstje niet! Dit is een leuke manier voor kinderen om bij te houden wat ze nog moeten doen. Of het nu gaat om het opruimen van hun kamer of het afmaken van hun huiswerk, een visueel overzicht helpt hen om gemotiveerd en georganiseerd te blijven. Tip! Gebruik voor klusjes het klusjes schema!

Gratis download en zelf de planners printen

Het gebruik van deze printables helpt iedereen om de dagelijkse taken beter te beheren. Daarbij bevordert het ook de onafhankelijkheid en het zelfvertrouwen van je kinderen, mooi toch!? Dus waarom zou je het niet proberen?

Deze printables zijn gemakkelijk te gebruiken. We hopen dat ze jou en je gezin veel plezier en gemak brengen. Laat ons zeker weten hoe ze voor jou werken; we horen graag van onze lezers!

Download hier de gratis printables en start met plannen als een pro!


planners printen

Planners aangepast van Shutterstock

Previous ArticleNext Article