Lieve creatieve moeders, ik heb jullie nodig!

Dat mijn kleintje fan van kleien is, werd afgelopen zomer wel weer duidelijk toen ze in de speelgoedwinkel uit werkelijk al het speelgoed dat ze kiezen kon, gewoon voor een pakket met potjes Play Doh klei koos. En ik was het er direct mee eens. Want ik weet, met dit speelgoed gaat ze ook daadwerkelijk uren zoet zijn.

Naast het uren spelen met klei, kan ze ook uren kijken naar YouTube waar de mooiste creaties van klei gemaakt worden. En dat dat haar inspireert, is te merken aan haar diepe zucht na het kijken van een inspiratiefilmpje, gevolgd door de vraag: “Mam, mag ik kleien?”

“Tuurlijk schat!”

Ik ben maar wat blij met deze filmpjes van creatieve volwassenen. Ik bak er namelijk helemaal niets van, nadat ik uitgebreid heb zitten ruiken aan de klei (ja sorry, het ruikt lekker) kom ik niet verder dan een dobbelsteen of een pannenkoek. Van mijn creativiteit kan ze dus niet afkijken.

kind op youtube

Oproep

Ja lieve moeders, ik heb jullie creatievelingen nodig om mijn dochter te inspireren met jullie fantastische klei-creaties en tips.

Play-Doh zoekt ambassadeurs

Play-Doh, de zachte, kleurrijke en veilige boetseerklei, bestaat dit jaar 60 jaar! Om dit jubileumjaar te vieren zoekt Play-Doh echte Play-Doh Pro’s. Je weet wel, moeders en creatieve knutselfans die wel wat meer kunnen dan een dobbelsteen kleien.

Play-Doh roept je op om je leukste creatie in te sturen. Die krijgen een plaatsje op de officiële Facebookpagina Playdohwereld en je maakt kans. Daarmee maak je kans op een jaar lang ambassadeurschap voor Play-Doh of prachtige Play-Doh prijzen. Meedoen kan tot 15 oktober. Alle info staat op www.playdohpro.com

En je doet hier niet alleen jezelf een plezier mee, mijn dochter en ik zijn je ook zeer dankbaar.

Previous ArticleNext Article