Makkelijke vogel surprise maken – printable

Heb jij dit jaar het lootje van een vogelliefhebber getrokken? Dan zit er niets anders op. Jij gaat een vogel surprise maken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe maak je gemakkelijk een vogel? En welke vogel maak je? Je kunt namelijk ook kiezen voor de uil surprise of wat dacht je van de kip surprise? Hoe dan ook, voor degene met twee linker-knutsel-handen onder ons, hebben we een geinige vogel surprise printable gemaakt.

Printable voor een vogel surprise

Het maken van een vogel surprise komt niet zo heel vaak voor, het is dus lekker origineel! Nu kun je natuurlijk met allerlei knutselmaterialen, zoals met papier maché aan de slag te gaan, maar dan maak je het jezelf best ingewikkeld. Dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke vogel surprise maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze vogel zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de vogel surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het groene papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De rest van de printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • vogel surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Vogel surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de vogel surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article