Makkelijke kip surprise maken – printable

Of degene voor wie jij een surprise gaat maken nou dol is op kippen of gewoon graag kip nuggets eet, deze surprise van een kip is fantastisch. En de surprise is nog makkelijk gemaakt ook! Alles wat je nodig hebt is een schoenendoos en deze printable voor een kip surprise.

Printable voor een kip surprise

Het maken van een kip surprise komt niet zo heel vaak voor, het is dus lekker origineel! Je kun je natuurlijk met allerlei knutselmaterialen, zoals met papier maché aan de slag te gaan, maar dan maak je het jezelf best ingewikkeld. Dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke kip surprise maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze kip zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de kip surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met wit papier. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • kip surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Kip surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de kip surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
makkelijk
Previous ArticleNext Article