Makkelijke aap surprise maken – printable

aap surprise

Oe-oe, ah-ah! Aapjes zijn leuke diertjes! Heb jij dit jaar het lootje van een apen liefhebber getrokken? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om een surprise van een aap te maken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor degene met twee linker-knutsel-handen onder ons! Maar daar komen wij in beeld. Want met deze printable is die surprise van een aapje zo gemaakt!

Printable voor een aap surprise

Je hoeft voor deze surprise niet te gaan zitten knoeien met papier maché en verfklodders. Je kunt namelijk heel makkelijk deze leuke aap surprise maken van een schoenendoos. Je hebt dan wel onze printable nodig. Maar dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai een aap zo geknutseld.

aap surprise

Surprise van een schoenendoos

Naast de aap surprise printable heb je dus ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het gekleurde papier van de printable. En de voorkant beplak je met de print van de pootjes. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) Vervolgens print je het hoofd en de staart van het aapje. Print deze op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je ook op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • aap surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Aap surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de aap surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
printable aapje surprise
sint surprise aap
Previous ArticleNext Article