Makkelijke poes surprise maken – printable

makkelijke poes surprise

Heb jij dit jaar het lootje van een poezenmens getrokken? Een logisch gevolg is dan dat je op zoek gaat naar een surprise van een poes. Maar wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is die surprise van een poes zo gemaakt!

Printable voor een poes surprise

Het maken van een poes surprise klinkt misschien als een behoorlijke uitdaging. Veel mensen hebben dan ook de neiging om heel moeilijk te denken. Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke surprise van een poes maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een klein budget en binnen een handomdraai de poes zo geknutseld.

poes surprise

Surprise van een schoenendoos

Naast deze printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het gekleurde papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print met de poes, pootjes en staart, print je op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • poes surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Poes surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de poes surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
poes surprise
Previous ArticleNext Article