Makkelijke hond surprise maken – printable

Heb jij dit jaar het lootje van een hondenliefhebber getrokken? Een logisch gevolg is dan dat je op zoek gaat naar een surprise van een hond. Maar wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is die surprise van een hond zo gemaakt!

Printable voor een hond surprise

Het maken van een hond surprise klinkt misschien als een behoorlijke uitdaging. Veel mensen hebben dan ook de neiging om heel moeilijk te denken. Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke surprise van een hond maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een klein budget en binnen een handomdraai de hond zo geknutseld.

hond surprise

Surprise van een schoenendoos

Naast de hond surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het gekleurde papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print met het hoofd en de poten van de hond, print je op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • hond surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Hond surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de hond surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
hond surprise
Previous ArticleNext Article