Makkelijke luiaard surprise maken – printable

Heb jij dit jaar het lootje van een dierenfan getrokken? Met in het bijzonder een luiaard lover? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is die surprise van een luiaard zo gemaakt!

Printable voor een luiaard surprise

Het maken van een luiaard surprise klinkt misschien heel ingewikkeld. Zeker als je eerst nog moet gaan bedenken hoe een luiaard er eigenlijk uitziet… Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk deze leuke luiaard surprise maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai de luiaard zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de luiaard surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het gekleurde papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print met het hoofd en de armen van de luiaard, print je op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • luiaard surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Luiaard surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de luiaard surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -

makkelijk
Previous ArticleNext Article