Makkelijke panda surprise maken – printable

Panda’s zijn schattige beestjes. Wellicht is het daarom ook heel populair dier om te maken als surprise. Heb jij de opdracht gekregen om een panda surprise te maken dit jaar? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is de panda surprise zo gemaakt!

Printable voor een panda surprise

Het maken van een panda surprise is al niet heel erg ingewikkeld. Met zwart en wit papier én wat creativiteit, kom je een heel eind! Maar een panda surprise maken kan dus nóg makkelijker! Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze panda zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de panda surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met wit papier. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • panda surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Panda surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de panda surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -

Previous ArticleNext Article