Makkelijke zebra surprise maken – printable

Heb jij dit jaar het lootje van een dierenfan getrokken? Met in het bijzonder een zebra fanaat? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is die zebra surprise zo gemaakt!

Printable voor een zebra surprise

Het maken van een zebra surprise klinkt misschien heel ingewikkeld. En eerlijk is eerlijk, als je ervoor kiest om de zebra streepje voor streepje te bouwen, maak je jezelf het ook best ingewikkeld. Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke zebra surprise maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze zebra zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de zebra surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het streepjes papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable van het hoofd print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • zebra surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Zebra surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de zebra surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article