Makkelijke leeuw surprise maken – printable

Heb jij dit jaar het lootje van een dierenliefhebber getrokken? Met in het bijzonder een liefhebber van leeuwen? Dan zit er niets anders op. Jij gaat een surprise van een leeuw maken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor degene met twee linker-knutsel-handen onder ons! En daar komen wij in beeld. Want met deze printable is die surprise van een leeuw zo gemaakt!

Printable voor een leeuw surprise

Je hoeft echt niet te gaan zitten knoeien met papier maché en verfklodders. Je kunt namelijk ook heel makkelijk deze leuke leeuw surprise maken van een schoenendoos. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai een leeuw zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de leeuw surprise printable heb je dus ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het gekleurde papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) Vervolgens print je het hoofd, de staart en de poten van de leeuw. Print deze op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • leeuw surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Leeuw surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de leeuw surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
makkelijk

Previous ArticleNext Article