Makkelijke paard surprise maken – printable

Heb jij dit jaar het lootje van een paardenmeisje of paarenknul getrokken? Dan zit er niets anders op. Jij gaat een paarden surprise maken. Nu zijn er op het internet genoeg ideeën voor paarden surprises te vinden. Maar zijn er ook makkelijke surprises, voor degene met twee linker-knutsel-handen onder ons? En daar komen wij in beeld. Want met deze printable is die surprise van een paard zo gemaakt!

Printable voor een paarden surprise

Het maken van een paarden surprise is dus makkelijker dan je denkt! Je hoeft echt niet te gaan zitten knoeien met papier maché en verfklodders. Je kunt namelijk ook heel makkelijk deze leuke paarden surprise maken van een schoenendoos. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai het paard zo geknutseld.

makkelijk

Surprise van een schoenendoos

Naast de paarden surprise printable heb je dus ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het gekleurde papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) Vervolgens print je het hoofd, de staart en de poten van het paard. Print deze op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • paard surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Paard surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de paarden surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
makkelijk
Previous ArticleNext Article