Makkelijke koala surprise maken – printable

Koala’s zijn schattige beestjes. Wellicht is het daarom ook heel populair dier om te maken als surprise. Heb jij de opdracht gekregen om een koala surprise te maken dit jaar? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is de koala surprise zo gemaakt!

Printable voor een koala surprise

Het maken van een koala surprise is al niet heel erg ingewikkeld. Met deze printable kom je een heel eind! En dat is wat het maken van deze surprise zo makkelijk maakt. Je hebt namelijk alleen deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze koala zo geknutseld. En het mooie is, je kunt er ook nog heel gemakkelijk wat creativiteit aan toevoegen. Geef de koala bijvoorbeeld een stik op het hoofd of doe hem een stropdas om.

Surprise van een schoenendoos

Naast de koala surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het licht grijze papier van de printable. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) En aan de voorkant plak je de printable van de buik. De printable van het hoofd en de pootjes print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • koala surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Koala surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de koala surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
Previous ArticleNext Article