Schoorsteen surprise maken met steentjes papier

schoorsteen surprise sinterklaas

Surprises maken, de één gaat er helemaal in op en de ander weet niet waar hij het zoeken moet! Ben jij diegene met twee linker handen? Dan zit je hier goed, wij hebben surprises maken namelijk wel heel makkelijk gemaakt. En als je dan ook nog van plan bent om een schoorsteen surprise te maken, nou dan zijn wij helemaal de redders in nood! Graag gedaan hoor.

Wij hebben namelijk een schoorsteen surprise voor je die je zelf kunt printen. De het steentjes papier waar je waarschijnlijk naar op zoek bent, print je zelf gewoon thuis uit. Print zoveel A4’tjes van het steentjes papier als je nodig hebt en vervolgens plak je het om een schoenendoos heen. Daarnaast hebben we ook printables van cadeautjes die je bovenop de schoorsteen kunt plakken. Ook deze hoef je alleen maar uit te printen, uit te knippen en nog wel even als een doosje in elkaar vouwen. Easy peasy!

schoorsteen surprise sinterklaas

Vergeet voordat je het steentjes papier om de schoenendoos heen plakt, niet om het cadeautje in de surprise te stoppen. En heel veel meer kan ik er ook niet over zeggen. Ik hoop maar gewoon dat het geven van de surprise een feestje wordt en dat de ontvanger er ontzettend blij mee is.

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • Schoorsteen surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Schoorsteen surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de schoorsteen surprise met steentjes papier heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
schoorsteen surprise sinterklaas
schoorsteen surprise
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.