Makkelijke olifant surprise maken – printable

olifant surprise

Het is weer tijd voor het maken van een surprise. Heb jij dit jaar het lootje van een dierenliefhebber getrokken? Met in het bijzonder een liefhebber van olifanten? Dan hoef je niet lang na te denken. Jij gaat een surprise van een olifant maken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker voor degene met twee linker-knutsel-handen onder ons! En daar komen wij in beeld. Want met deze printable is die surprise van een olifant zo gemaakt!

Printable voor een olifant surprise

olifant surprise

Je hoeft echt niet te gaan zitten knoeien met papier maché en verfklodders. Je kunt namelijk ook heel makkelijk deze leuke olifant surprise maken van een schoenendoos. Je hebt dan wel deze printable nodig. En met een laag budget en binnen een handomdraai heb je de olifant zo geknutseld.

Surprise van een schoenendoos

Naast de printable heb je dus ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het grijze papier van de printable. Wil je nou wel met verf kliederen, dan kun je altijd kiezen om de schoenendoos te verven. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) Vervolgens print je het hoofd, de staart en de poten van de olifant. Print deze op stevig papier uit. Deze knip je uit en plak je op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • olifant surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Olifant surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de olifant surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
olifant surprise
olifant surprise
Previous ArticleNext Article