Makkelijke éénhoorn surprise maken – printable

Heb jij de opdracht gekregen om een éénhoorn surprise te maken dit jaar? En wil je jezelf het zo makkelijk mogelijk maken? Dan kunnen wij onszelf wel de redder in nood noemen! Want met deze printable is die éénhoorn surprise zo gemaakt!

Printable voor een éénhoorn surprise

Het maken van een éénhoorn surprise klinkt misschien heel ingewikkeld. En eerlijk is eerlijk, als je ervoor kiest om met papier maché en dat soort knutselactiviteiten aan de slag te gaan, maak je jezelf het ook best ingewikkeld. Maar dat hoeft dus niet. Je kunt ook heel makkelijk een leuke éénhoorn surprise maken. Je hebt dan wel deze printable nodig. En dan heb je met een laag budget en binnen een handomdraai deze éénhoorn zo geknutseld.

unicorn

Surprise van een schoenendoos

Naast de éénhoorn surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met wit papier. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • éénhoorn surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Eénhoorn surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de éénhoorn surprise heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
eenhoorn

Previous ArticleNext Article