Happy new year!

Happy new year! Ik wens iedereen een fantastisch, gelukkig, te gek, liefdevol maar vooral gezond 2015.

En, wat zijn jullie goede voornemens? Of misschien beter, hebben jullie überhaupt goede voornemens? Ik heb daar heel lang en hard over nagedacht. Het rijtje van gewoontes af, roken doe ik niet dus daarmee hoef ik niet te stoppen, voeding is redelijk in balans, niets meer aan doen. Wijn is te lekker om mee te stoppen, dus geen denken aan en snoepen en snacken doe ik nauwelijks, houden zo. Sporten heb ik geen tijd voor, al mag het een en ander wel wat verstevigd en opgetrokken worden, maar ik ben tenslotte geen 18 meer. Mocht die tijd zich weer aandienen, dan loopt er nog een abonnementje. Dan hebben we de gezondheidsnormen zo een beetje wel gehad. Dus eigenlijk komt het ieder jaar bij mij op hetzelfde neer, geen goede voornemens, gewoon zo doorgaan.

Dit jaar wordt wel een heel spannend jaar. De laatste loodjes van de zware behandelingen van mijn kleine Prins, de laatste scan tijdens de behandelingen en dan het leven “na” de behandelingen. Het wordt natuurlijk een nieuwe uitdaging om het leven weer op te pakken en op dat moment weer met bepaalde angsten en “het leven er na”, wat nieuw is, om te gaan. De intensiviteit naar het ziekenhuis neemt, als het goed is, drastisch af, dus dat wordt gaten vullen. Gaten van tijd.

Maar niet te ver op de zaken vooruitlopend blijf ik nog even in het begin van dit jaar. O ja en de goede voornemens die ik niet heb. Wel plannen. Ik ga mijn haren doneren, samen met een club andere dames die betrokkenheid tonen en graag een bijdrage willen leveren aan volwassenen en kinderen die door bepaalde ziektes, geen haar (meer) hebben. Een goed streven en een dubbel gevoel. Dubbel omdat ik houd van mijn lange haren, maar goed omdat ik graag een klein steentje wil bijdrage aan een goed doel. Een nieuw jaar wordt nieuw haar, een nieuw begin van een volledig nog vreemd tijdperk.

Voor nu, gaan we nog even door in het “oude” vertrouwde ritme a la 2014. Alsof er geen jaarwisseling is geweest. Ons nieuwe jaar begint wat later maar dan is er in ieder geval weer een goede reden voor een feestje. Want daar houden we zo van, toch?

Cheers! Op een nieuw jaar en nieuw haar. Een afsluiting en een nieuw begin. En wel gewoon met een wijntje of champagne natuurlijk. Dat houden we er gewoon in.

Liefs,
Diana

Previous ArticleNext Article

10 Comments

 1. Cheers!lieve , sterke vrouw!!!
  Op een nieuw j(h)aar vol gezondheid,liefde en geluk!!!

  1. Cheers en dank je wel! En dat we de na sleep van 2014 maar goed gaan afsluiten!

 2. hey lieve Di, wat heb je weer een te gekke column geschreven! Ik wens jullie allen het beste toe voor 2015 en we duimen voor een geweldig jaar voor Mace! Dikke xx Mel

 3. Ook voor jou heel veel geluk dit jaar! Hopelijk nemen de ziekenhuis bezoeken inderdaad drastisch af en kunnen jullie gaan genieten!

  1. Dank je wel Patricia, we hopen allemaal zo hard! Jij ook een goed en gezond jaar gewenst

 4. Lieve Diana, nog de allerbeste wensen en een fantastisch 2015 toegewenst, met een jaar vol gaten van niks doen en vooral niet naar het ziekenhuis. Drinken we ook een keer een wijntje met de jongens spelend op de achtergrond?

  Groetjes Greetje

 5. Heel goed jaar toegewenst voor jou en je gezin. Hoop dat 2015 er heel anders uit gaat zien voor jullie.
  Veel liefs xxx Yvonne.