Even voorstellen: Dit is Diana!

Een leuke introductie… ja dat is in eens best lastig als je er een moet schrijven!

Ik begin natuurlijk met mezelf. Ik ben Diana, 43 jaar. Moeder van dochter Robin van 13 jaar, een levenslustige, vrolijke meid(lees: puber). En zoon Mace van 5 jaar, een opgewekte kleuter, die uiteraard alles van puberzus over neemt (lees: Prinsje). Ik woon samen met partner Maik, vader van Mace, en laten we hond Summer vooral niet vergeten. Helaas, haar haren en springveer zorgen ervoor dat dat ook niet gebeurt.

Ik werk 4 dagen per week, sport een beetje en probeer vooral ook tussendoor te genieten met wat vriendinnen. Zoon Mace is ernstig ziek, zodat ons leven op dit moment vooral in het teken staat van ziekenhuisbezoeken. Tussen alle ziektedagen en opnames door proberen we vooral ook te genieten!

In mijn column wil ik vooral schrijven over de leuke dingen in het leven, mijn bezigheden maar ook gewoon de dagelijkse dingen die iedereen in het leven bezig houdt.

Laten we zeggen dat ik beslist geen saai leven heb en wel van een dosis humor houd en vooral wil uitdragen dat, hoeveel tegenslag het leven ook kan brengen, je nooit moet vergeten te genieten en optimistisch te blijven!

diana met de kids

Liefs Diana

Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. Ik ga het natuurlijk wel bij houden.
    wil wel lezen hoe het mijn nicht vergaat dus…..kom maar op!

  2. hey lieve vriendin, nu al zo’n leuk stukje geschreven 😉 Kan niet wachten op de volgende 😉 dikke kus!

  3. Echt goed dat je dit zo doet. Ook ik ga het zeker bijhouden.
    heb echt bewondering voor jullie. Echte toppers

    Liefs esther