Origineel cadeau: bedrukte kleding

Ben jij niet zo goed in cadeautjes bedenken of ben je door al je goede ideeën heen? Dit originele geschenk is voor verschillende feestjes en gelegenheden in te zetten, en het is ook nog eens super creatief!

Met bedrukte kleding en textiel geef je iemand een persoonlijk cadeau. Niets is leuker dan een presentje geven waar iemand écht blij mee is. Met dit idee zal jij de leukste geschenken geven en iedereen zal elke keer weer uitkijken naar jouw cadeau! Hieronder hebben we een aantal feestelijke momenten opgesomd voor het laten bedrukken van kleding of textiel.

Kraamcadeau’s voor de kleinsten

Binnenkort op bezoek bij een pasgeboren baby? Of staat er een babyshower op de planning? Met gepersonaliseerde cadeautjes geef je een echt leuk cadeau voor de allerkleinsten. 

Een schattig mutsje of een rompertje laat je eenvoudig online bedrukken via de volgende link: https://www.drukland.nl/drukken/kleding. Weet je de naam al van de baby? Laat dan zijn of haar naam erop drukken! Weet je het nog niet? Dan zijn er genoeg andere schattige benamingen voor de pasgeboren spruit.

Ook handig: een slabbetje. De toekomstige ouders zullen er nooit genoeg van hebben. Zo blijven de kleertjes schoon en hebben ze een super schattig slabbetje met hun naam of een andere leuke opdruk. Mega leuk dus om te geven én om te krijgen! 

Vaderdag of moederdag geschenk

Op zoek naar een origineel cadeau voor je vader of moeder op hun speciale dag van het jaar? De douchegel kan je dit jaar in de schappen laten staan want met dit geschenk geef je ze iets wat ze nog niet hebben! 

Ga voor een super cool en persoonlijk kookschort. Een item dat je altijd goed kan gebruiken en nu al helemaal leuk is door de persoonlijke touch. Laat hun naam erop drukken, een lieve tekst van jou of ga voor een leuke foto. 

Zo wordt koken zeker leuk en hebben ze altijd een gepersonaliseerd schort. Naast koken is dit schort natuurlijk ook handig in te zetten voor bijvoorbeeld tijdens het schilderen. Is dat dus toevallig hun hobby, dan is dit ook een top idee! 

Originele housewarming gift 

Is er iemand in jouw omgeving pas verhuisd? Dan staat er vast en zeker een gezellige housewarming voor de deur. Een feestje om het huis te vieren, en om een leuk presentje mee te nemen voor in de nieuwe woning.

Het kiezen van een interieur item kan wat risicovol zijn, je weet immers niet of diegene het echt leuk vindt en of het past bij de woonstijl. Met dit alternatieve cadeau zit je altijd goed. Bij een nieuw huis horen bijvoorbeeld heerlijke nieuwe handdoeken voor in de badkamer. 

Met een bedrukte handdoek geef je een uniek cadeau. Laat alle namen van het gezin erop drukken zodat iedereen zijn eigen handdoek heeft. Ook geen gedoe meer wie zijn was niet heeft opgeruimd. De dader is snel te vinden door het persoonlijke tintje! 

Vakantie presentjes voor iedereen

Met de zomer voor de deur staat er vast een vakantie op de planning. In eigen land of in het buitenland, dat maakt niet uit. Als de temperaturen oplopen en de zon begint te schijnen is er niets zo lekker als in het zonnetje zitten of lekker zwemmen. 

Met een unieke badhanddoek kun jij met een gerust hart zwemmen. Plof daarna neer op je zachte handdoek en geniet van de zonnestralen. Ook wat bescherming voor je gezicht? Met een bijpassende pet bij je handdoek maak je deze vakantie look helemaal af.

Druk een leuke tekst, afbeelding of een patroon erop en je gaat super fashionable de zomer door. Nog leuker; kies er ook nog een T-shirt bij! Dan is je hele outfit compleet. Laat de zomer dus maar komen!

Creatief cadeau met je eigen ontwerp

Ben je creatief? Dan kun je ook je eigen ontwerp op kleding laten bedrukken. Maak de mooiste patronen en afbeeldingen en laat je creativiteit op zijn beloop gaan. Druk het af op een trui, T-shirt of een hoodie en je hebt je eigen kleding ontworpen.

Zoals je dus leest, de opties met het bedrukken van kleding zijn oneindig. Leuk als cadeau voor een ander, maar ook zeker leuk voor jezelf. Kom dus elke dag weer origineel voor de dag met de meest unieke ideeën. Met het bedrukken van kleding is alles mogelijk! 

Previous ArticleNext Article