Robot kinderfeestje – printable pakket

ideeen

Om een robot kinderfeestje te organiseren voor je kleintje, hoef je helemaal niet ingewikkeld te doen. Met de juiste decoratie en spelletjes in een robot thema, heb je de sfeer er al snel inzitten. Wij hebben het wel heel makkelijk voor je gemaakt! Want met dit robot kinderfeestje printable pakket wordt het geven van een feestje wel heel eenvoudig.

Robot spelletje – prik de antenne

Een kinderfeestje thuis zonder spelletjes, overleef je niet! Je moet echt wat achter de hand hebben om de kinderen te vermaken. En dat kan al heel simpel door het spelletje ‘prik de antenne’. Het is een robot variant op het welbekende ‘ezeltje prik’. Je doet een blinddoek om bij de kinderen en wie de antenne het beste ‘geprikt’ heeft, wint het spelletje.

Robot bingo

Wil je de kinderen toch iets langer bezighouden tijdens het kinderfeestje? Dan doe je natuurlijk een potje bingo! Voor een robot feestje hebben wij speciaal een robot bingo gemaakt!

Robot kleurplaten

En soms wil je gewoon even rust creeeren tijdens een kinderfeestje thuis. Daar zijn deze kleurplaten perfect voor! Uiteraard in Robot thema.

Robot decoratie

Naast leuke spelletjes kun je een robot kinderfeestje ook goed in thema brengen door de juiste decoratie. In dit printable pakket vind je de leukste decoratie voor een robot kinderfeestje.

Blikgooien

Zo kun je het spelletje blikgooien natuurlijk gewoon met blikken doen, maar je kunt er ook een paar decoreren met deze blikgooi labels. Maakt het toch net even specialer en bovendien staat het nog hartstikke leuk ook!

Waterfles labels

Zo ook voor de drinkflesjes. Deze breng je in het robot thema met de flessen labels die je zelf kunt uitprinten.

Robot cakepoppers

Ook aan de cakepoppers hebben we gedacht! Een cakeje is binnen no-time omgetoverd tot een robot cakeje.

Robot vlaggenslinger

En als laatste hebben we een toffe vlaggen slinger gemaakt, uiteraard met de robots erop. Doordat je deze printables zelf uitprint, kun je de slinger zo lang maken als je zelf wil!

Robot kinderfeestje printables

Al deze printables zitten in dit robot feestje printable pakket. De printables kun je voor slechts €2,99 bij ons kopen.

In dit printable pakket voor een robot kinderfeestje zitten dus de volgende printables:

  • Robot bingo met zes verschillende bingokaarten
  • Printable voor ‘prik de antenne’
  • Twee verschillende robot kleurplaten
  • Robot slinger
  • Waterfles labels
  • Robot cakepops
  • Etiketten voor het blikgooien
Bedrag € -

Knutselen robot kinderfeestje

Wil je toch nog wat meer te knutselen achter de hand hebben? Download dan ook ons robot knutselpakket, waarmee je vijf verschillende robots kunt printen en bouwen.

Previous ArticleNext Article