Poppenhuis kinderkamer behang – printables

Wanneer je bezig bent met het pimpen van een poppenhuis voor je kleintje, is het leuk om een passend behangetje te zoeken. En dan zoek je natuurlijk een poppenhuis behang waar je kleintje blij van wordt. Welk behang je dan kiest, is afhankelijk van de interesses van je kind. Wij hebben een aantal toffe kinderkamer behangetjes voor een poppenhuis op een rij gezet. Met deze printable pakketjes kun je een kinderkamer inrichten of je behangt het hele poppenhuis ermee.

Poppenhuis behang printen

De onderstaande poppenhuis behangetjes kun je dus zelf printen en dat is super handig. Punt één, je hoeft niet te wachten op je bestelling! Na betaling ontvang je de printables namelijk direct in je mailbox. En punt twee, je komt nooit een strookje behang te kort! Je print heel gemakkelijk nog een vel behang uit.

Kinderkamer eenhoorn behang

Eenhoorns zijn razend populair bij kinderen. Daarom is dit behang met eenhoorn thema perfect om een poppenhuis mee te behangen. In het printable pakket vind je vijf verschillende behangetjes en één vloerbedekking. Je hoeft je dus niet te beperken tot alleen de kinderkamer, je kan het hele poppenhuis in eenhoorn stijl pimpen.

Ben je helemaal dol op deze prints en wil je ook graag een poppenhuis in éénhoorn stijl pimpen? Dan kun je in onze printshop het printable pakket bestellen. Nadat je betaald hebt, ontvang je deze zes verschillende printables in je mailbox. Je kiest er zelf voor welke je uitprint en hoe vaak. Je print de vellen behang uit op A4 papier en afhankelijk van je poppenhuis, knip je het behang zelf op maat.


Kinderkamer piraten behang

Voor alle stoere piraatjes hebben we een piraten behang voor in een poppenhuis. Ook in dit printable pakket vind je vijf verschillende behangetjes en één stoere tegelvloer. En heb je een heel groot poppenuis? Dan kun je dit printable pakket natuurlijk ook combineren met bijvoorbeeld het eenhoorn behang printable pakketje.

Gek op deze prints en wil je ook graag een poppenhuis in piraten stijl pimpen? Dan kun je in onze printshop het printable pakket bestellen. Nadat je betaald hebt, ontvang je deze zes verschillende printables in je mailbox. Je kiest er zelf voor welke je uitprint en hoe vaak. Je print de vellen behang uit op A4 papier en afhankelijk van je poppenhuis, knip je het behang zelf op maat.


Kinderkamer candy behang

Zoet zoeter, zoetst. Met dit printable pakketje springen de gaten in je tanden. Het candy aka snoepjes behang is ook superleuk voor wanneer je je poppenhuis wil omtoveren naar een snoepwinkel. Of wat dacht je van een candy bar? Je kleintje kan zijn of haar fantasie er lekker op loslaten in ieder geval.

Wil je een poppenhuis omtoveren naar een candy poppenhuis? Dan kun je in onze printshop het printable pakket bestellen. Nadat je betaald hebt, ontvang je deze zes verschillende printables in je mailbox. Je kiest er zelf voor welke je uitprint en hoe vaak. Je print de vellen behang uit op A4 papier en afhankelijk van je poppenhuis, knip je het behang zelf op maat.


Kinderkamer ruimtevaart behang

Is je kleintje verzot op de ruimtevaart en alles wat ermee te maken heeft? Dan kun je kiezen voor het ruimtevaart printable behang voor in je poppenhuis. In dit pakket vind je vier verschillende behangtjes voor in een poppenhuis, een bijpassend vloertje én een printable om een slinger van te maken.

En ook het ruimtevaart poppenhuis behang kun je bestellen via onze printshop. Nadat je betaald hebt, ontvang je deze zes verschillende printables in je mailbox. Je kiest er zelf voor welke je uitprint en hoe vaak. Je print de vellen behang uit op A4 papier en afhankelijk van je poppenhuis, knip je het behang zelf op maat.

Previous ArticleNext Article