Online ouderavond van Squla

Binnenkort gaan wij Squla proberen. Squla is een online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8. Alle vakken komen aan bod, van rekenen tot begrijpend lezen en van topografie tot spelling. Of het oefenprogramma net zo leuk is als het eruit ziet, kunnen we je over een paar weken vertellen. Later hierover dus meer.

kind-computer

Voor nu is het misschien leuk om te weten dat Squla een online ouderavond organiseert. De ouderavond wordt georganiseerd omdat ze bij Squla merken dat vaders en moeders hun kind het beste helpen in zijn/haar ontwikkeling op school. Dat is vaak ook een reden om Squla te kopen. Ouders willen meer controle over hoe hun kind zich ontwikkelt en hoe goed een leerkracht ook is, vaak kennen ouders hun kind toch het beste en willen ze er zelf alles aan doen om hun kind optimaal te laten ontplooien. 

In deze online ouderavond zullen een kinderpsycholoog en leerkracht tips geven over hoe ouders dit volgens hen het beste kunnen doen, uiteraard met behulp van Squla. Ook is er een uitleg over de nieuwe features die in het ouderaccount gebouwd zijn, ouders kunnen namelijk altijd al het speelgedrag (en resultaten) van hun kind op Squla inzien en krijgen hier een wekelijks rapportje van. En daarbij kunnen ze hun kind nu ook een bericht sturen of een doel instellen om hun kind te motiveren.

Dit webinar geeft ouders inzicht en tips over de volgende onderwerpen: 

1. Wat is er veranderd in het curriculum op de basisschool voor schooljaar 2016-2017?
2. Het advies van een leerkracht omtrent ouderparticipatie
3. Tips van een kinderpsycholoog over hoe je je kind het beste kan helpen
4. Hoe je betrokken kan zijn bij de ontwikkeling van je kind op Squla.

Inschrijven kan hier (er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar).

Afbeelding kind achter laptop: Shutterstock

Previous ArticleNext Article