Een chill-hoek in de tuin (voor de kinderen)

mooze review

Wat een weertje, hè mensen!? We barbecuen en genieten wat af de afgelopen dagen. En volgens de weersvoorspellingen gaat het mooie weer wel even blijven en kunnen we er dus voorlopig nog lekker van genieten. Dit genieten doen wij voornamelijk in de tuin, welke ik onlangs flink onderhanden heb genomen. Dat was overigens wel nodig ook, gezien het onkruid tussen elke tegel omhoog kwam. Maar ik ben niet alleen bezig geweest met het onderhoud, ik heb ook een poging gedaan om de tuin een beetje te pimpen. Ze hebben we een aantal bankjes van oude pallets en één daarvan begon er wel erg slecht uit te zien. Om de weggooimaatschappij niet al te veel te stimuleren, heb ik het bankje een tweede leven gegeven door het te bekleden met een matje kunstgras. En al zeg ik het zelf, het resultaat is best tof. En we hebben weer een fijne plek om lekker te zitten, althans als de kinderen het bankje niet direct inpikken. 

Een XXL zitzak

En zo ontstond het idee om de kinderen hun eigen chill-hoek te geven. Zij kunnen deze laatste schoolweken ook wel wat ontspanning gebruiken. En dus ging ik weer aan de slag. Ik had nog een stukje kunstgras over dat precies op een ander bankje paste. En in samenwerking met Mooze.nl, een online platform voor drukwerk waar ze precies datgene maken waar je naar op zoek bent, heb ik een XXL zitzak besteld. Omdat we door bloemen en het kunstgras al aardig wat kleur in de tuin hebben, wilde ik een neutrale zitzak. De zitzak is immers XXL en dus ook een behoorlijk object in onze (niet al te grote) tuin. Ik kon de zitzak laten bedrukken, dus vond ik het wel leuk om er een klein detail op te laten zetten. “Pluk de dag” is ons motto!

mooze producten

Een pvc poster

Om de chill-hoek voor de kinderen helemaal af te maken, heb ik ook een pvc poster bij Mooze.nl laten bedrukken met een toffe foto van een koe (ooit gefotografeerd door de man). Een goed voorbeeld dat ze precies datgene maken waar je naar op zoek bent. De pvc poster is van prima kwaliteit en kan dus goed tegen weer en wind. Dat moet de praktijk nog uitwijzen natuurlijk, maar hopelijk duurt dat nog wel even en genieten de kinderen voorlopig alleen maar van de zon in hun eigen chill-hoek. 

Previous ArticleNext Article