Negenmaandenbeurs

Dit jaar sla ik de Negenmaandenbeurs over. Maar ik heb genoeg informatie binnengekregen om een mooi beeld te krijgen van wat er allemaal gaande is in de ‘zwangere wereld’.

Zo werden de winnaars van de Baby Innovation Award 2014 tijdens deze beurs bekend gemaakt. Winnaars die mij opvielen waren de Pippi-carrier van Kleine Dreumes en het Shnuggle babybadje. Het consumentenpanel wees de BuggyBar van Dooky, Xplorys als winnaar aan voor de Ouders van Nu Award. Ik weet niet wat er nog meer in de race was voor deze Ouders van Nu Award, maar de BuggyBar lijkt me een terechte winnaar.

Ook is er op de negenmaanden beurs een MUiSEUM van De Ruijter. In het MUiSEUM vind je een unieke collectie van ontroerende, grappige en bijzondere verhalen achter een gegeven naam. Leuk om een kijkje te nemen.

muisjes

En ook de OneBike is op de  Negenmaandenbeurs te bewonderen. Ik vind het wel jammer dat ik die nu mis, want deze fiets had ik graag een keer in ‘real life’ bewonderd en getest op het fietsparcours van de Negenmaandenbeurs. De OneBike is door de makers van DaddyBike speciaal ontwikkeld als dames- én herenfiets. Klinkt als de ideale fiets voor de man en mij.

Mocht je nog van plan zijn om op de Negenmaandenbeurs langs te gaan, dat kan tot 23 februari.

Toegangsprijzen 2014
Aan de kassa €19,50
Online (tijdens de beurs)  €16,00
Kinderen 0 t/m 4 jaar GRATIS
Kinderen 5 t/m 12 €5,50

 

 

Previous ArticleNext Article