Buiten spelen? Versleten knieën!

Ook al is het volgens de experts de afgelopen winter eigenlijk geen winter geweest, toch voelde ik vandaag wat lentekriebels. Dus blijkbaar voelde het voor mij wel als winter, anders zou ik nu geen lentekriebels hebben gehad, toch? Hoe dan ook, wij waren weer heerlijk buiten. En veel buitenspelen betekent voor veel (jongens)moeders dat ze lichtelijk geïrriteerd raken van de vele kapotte knieën. Het is natuurlijk ook irritant, helemaal als je net een nieuwe (dure) broek bij je kleintje aangetrokken hebt.

Je kunt er dan een leuke knielap op naaien. Lees hier: DIY: 10 leuke lapmiddelen voor kapotte broeken

Genoeg broeken

Maar ik moet zeggen dat mijn peuter nog maar één broek echt versleten heeft en hij heeft er in één een gat gevallen. Netjes toch?
Misschien komt het doordat hij genoeg broeken heeft, zodat hij ze niet eens kàn verslijten. En dat voor een ventje die zo smal is, dat broeken kopen een werkelijke ramp is. Maar wie zoekt, zal vinden! Ik ben fan van de Tumble ’n Dry en Retour broeken. Maar ook bij de WE heb ik weleens wat mooie broeken voor hem gevonden. Net even een prijsklasse lager en sommige modellen zitten prima.

WE

Hier draagt mijn peuter de slim fit van de WE , alsnog een riempje nodig, maar ik ben tevreden.

Lange broeken in de uitverkoop

Wat ook scheelt, is om lange broeken voor een jongen, te kopen in de uitverkoop. Zeker wanneer je weet dat een bepaalde broek, van een bepaald merk goed zit, kan het geen kwaad om wat extra broeken aan te schaffen. Wanneer de uitverkoop er is, koop ik gewoon alvast wat lange broeken (jeans) van de volgende maat. Hij groeit er namelijk vanzelf in. En lange spijkerbroeken voor jongens blijven toch altijd in de mode. Misschien dat de modellen zo nu en dan veranderen, maar zo hard loopt dat niet. Kortom, de tip van de dag is om de uitverkoop in de gaten te houden.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Wij hebben laatst 2 nieuwe broeken bij de WE gescoord! Vooral de skinny (die niet skinny zit bij die van mij) doet het goed!