Winactie: K3 spel ‘Wat heb ik aan?’

De dolle decembermaand is achter de rug en ook al neem ik mezelf telkens voor om het niet te doen, de kleintjes zijn uiteindelijk toch weer tot op het bot verwend. Voorlopig weer even cadeaus genoeg gehad, zou je denken. Maar ze gaan gewoon verder met hun verjaardags-verlanglijstje. Ach, waarom ook niet. Je kunt je maar beter goed oriënteren, zodat je ook echt krijgt wat je wilt.

Studio 100 komt ook weer met nieuwe K3 cadeautjes! Het K3 spel ‘Wat heb ik aan?’, een ‘K3 dansmat’ en een ‘K3 microfoon’. Stuk voor stuk leuk speelgoed om de ‘K3 Kan Het’ show mee na te spelen.

Spel ‘Wat heb ik aan?’
In het K3 spel ‘Wat heb ik aan?’ ben jij de styliste van K3. Karen, Kristel en Josje zijn dol op kleren! Josje houdt van stoere spulletjes, Karen draagt graag een leuk rokje en Kristel is dol op hoedjes. In dit spel ben jij de styliste van K3. Kies de mooiste kleren en accessoires voor de K3ʼtjes uit. Je tegenspelers moeten raden welke outfits jij de meiden hebt gegeven. Gebruik de babbelbox in de doos om de K3ʼtjes zelf het juiste antwoord te laten geven! Wie als eerste kan raden hoe de K3-meiden gekleed zijn, wordt de nieuwe K3-stylist!

Winnen
En zo starten we in het nieuwe jaar ook weer met een leuke winactie! We geven namelijk het spel ‘Wat heb ik aan?’ weg! Is jouw kleintje ook alweer bezig met het maken van verlanglijstjes en ontbreekt K3 niet op die lijst? Vul dan hier het win-formulier in en volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter en/of Instagram.

k3-actie

Previous ArticleNext Article

6 Comments

  1. Deze actie sla ik (helaas) even over. Ik zou het zelf wel heel leuk vinden, maar ja, wij hebben een zoontje en het is nog niet zeker natuurlijk dat er een tweede komt en als er een tweede komt dat dat dan een meisje zou zijn. Dus ik denk dat iemand anders het beter kan gebruiken. Maar wel een leuke actie!

  2. K3 ontbreekt inderdaad nog, het staat wel op haar verlanglijstje (ze wordt in februari 4). Ik volg via Instagram, bl en fb. gr. melissa