Barbiepoppen serie van ‘Barbie en de Geheime Deur’

barbie 1

Whooho whooho, lalalalalala, lalalalalala… Ik hoor het de hele dag om mij heen. En nu heeft de man het deuntje van de nieuwe barbiepop ook in zijn hoofd. Dat terwijl hij probeert te werken. Hopelijk heeft hij het deuntje in z’n hoofd gelaten en niet zijn collega’s ermee vermoeid.

Mijn zesjarige heeft een nieuwe Barbiepop en zoals je wel raden kunt, komt daar een deuntje uit dat nogal in je hoofd blijft hangen. Het is Alexia uit de nieuwe Barbiefilm ‘Barbie en de Geheime Deur’. Als Alexia met haar toverstaf zwaait, gaan er op haar buik mooie lichtjes aan en begint ze het leuke deuntje te zingen. En geloof me, ze wappert net iets teveel met haar toverstaf, maar mijn zesjarige vindt het natuurlijk geweldig! Ook heeft ze Nori, de fee, met heuse uitklappende vleugels om mee te spelen in haar magische fantasiespel.

barbie 2

En naast haar eigen fantasie speelt ze, zoals je hierboven ziet, ook graag, vrijwel letterlijk, de film na. Op het moment dat de vleugels van Nori weer terug getoverd worden, zit mijn zesjarige klaar met haar fee om de vleugels uit te klappen. 😉
Zeemeermin Romy ontbreekt nog in haar collectie, maar je moet wat te wensen overlaten!

barbies

Winnen
Ik heb nog twee Barbiepoppen uit de film ‘Barbie en de Geheime Deur’ om weg te geven! Dus wil jouw kleintje ook de nieuwste film van Barbie naspelen, doe dan gezellig mee aan de winactie!

Meedoen? Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter en/of Instagram en laat mij  op het winformulier weten of je graag prinses Alexia of zeemeermin Romy wilt winnen.

Winactie is verlopen
Pin It
Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Als je mijn dochtertje vraagt wat haar grootste wens is, antwoordt zij steevast hetzelfde…vleugels en een zeemeerminnenstaart! Als echt Barbiemeisje waant zij zich in een wereld van elfjes, feeën, zeemeerminnen en ballerina’s.
    Wat zou ze verrast zijn wanneer ze een van deze mooie Barbies zou winnen!