Winactie: De Fisher-Price Schoolbus

Eén van de musthaves voor de kleintjes! De Lil’ Movers Schoolbus van Fisher-Price. Met deze schoolbus kunnen de kleintjes uren spelen, weet ik uit ervaring. Je kleintje kan lekker toeteren en deuntjes afspelen die nooit meer uit je hoofd gaan. Poppetjes kunnen in- en uitstappen en door de grote opening in het dak kunnen kleine kinderhandjes de poppetjes gemakkelijk op hun plekje zetten.

De bus wordt geleverd met twee Little People figuurtjes: Eddie, die helemaal klaar is voor school met zijn mooie rugzak en de vrolijke buschauffeur die iedereen een goede morgen wenst als hij op zijn stoel wordt gezet.

Fisher-Price-Schoolbus

De schoolbus werkt op 3 AA batterijen (bijgeleverd), is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van 15,5 x 35,5 x 20 cm. Geschikt voor gebruik vanaf 12 maanden.

Winnen

Namens Fisher Price geef ik deze leuke Schoolbus aan één van de lezers weg. Heb jij een kleintje die hier ook uren mee kan spelen? Laat dan een reactie achter op het winformulier en volg Voormijnkleintje.nl op Facebook en/of Twitter.

Previous ArticleNext Article

9 Comments

  1. ooooo leuk ik doe graag mee zo leuk speelgoed kids kunnen er uren meespelen hele verhalen en spellen worden het 🙂

  2. Wat leuk, mijn mannetje is dol op voertuigen. Zal hij veel speelplezier aan beleven!

  3. Super leuk voor onze dochter. Ze gaat zelf in oktober naar peuterschool, dus wel heel toepasselijk.
    Daarnaast is ze gek op Little People. Leuke winactie!

  4. Mijn zoontjes van drie en bijna twee vinden deze bus altijd het mooiste speelgoed bij ons consultatiebureau. Wat zou het dus leuk zijn om deze thuis te mogen neerzetten. Ook mijn nichtje van twee op wie ik wekelijks een dag pas, zou hier veel plezier aan beleven. Veel gelukkige kinderen in een keer dus 🙂