Makkelijke krab surprise maken – printable

krab surprise

Of degene voor wie jij een surprise gaat maken nou dol is op krabbetjes of gewoon graag krabsalade eet, deze surprise van een krab is fantastisch. En de surprise is nog makkelijk gemaakt ook! Alles wat je nodig hebt is een schoenendoos en deze printable.

Printable voor een krab surprise

Het maken van een krab surprise komt niet zo heel vaak voor, het is dus lekker origineel! Wanneer je van knutselen houdt, dan is deze surprise wel echt te makkelijk om te maken. Ik zou zeggen, pak dan je knutselspullen erbij en maak zelf iets origineels. Maar ben jeop zoek naar een makkelijke surprise, ja dan moet je even blijven hangen. Want met deze printable kan iedereen een krab surprise maken. Echt waar!

Surprise van een schoenendoos

Naast de krab surprise printable heb je ook een schoenendoos nodig om deze makkelijke surprise te maken. Deze schoenendoos beplak je met het blauwe papier dat je hebt uitgeprint. Misschien moet je er iets meer uitprinten om de hele schoenendoos te bedekken. (Vergeet niet om eerst het cadeautje in de schoenendoos te verstoppen.) De rest van de printable print je op stevig papier uit, knip je uit en plak je vervolgens op de doos. Zo makkelijk is het!

Dus wat heb je nodig voor deze surprise:

  • krab surprise printable
  • schoenendoos
  • printpapier, schaar en lijm

Krab surprise printable kopen

Hieronder kun je de printable voor de krab surprise kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -
krab surprise
krab surprise
Previous ArticleNext Article